Over ons

Het bedrijf BA&T (Beens Administraties en Trainingen) is op 1 september 1991 door Evelien en Harry Beens opgericht. Als administratiekantoor voor de non-profit sector bestonden de werkzaamheden eerst voornamelijk uit het verwerken van administraties, opstellen van begrotingen, exploitatie overzichten en jaarrekeningen.

Door de intrede van de computer en de verdergaande automatisering werden er steeds vaker op verzoek trainingen en computercursussen verzorgd. Het aantal cursussen nam een zodanige omvang aan dat vanaf 1997 de werkzaamheden gesplitst zijn in;

 • BA&T voor alle computeropleidingen en trainingen
 • BA&M voor de verwerking van administraties. 

Of het nu om een cursus computertypen gaat, MS Office, MCSA / MCSE en nog veel meer opleidingen dan bent u bij BA & T Opleiding-& Trainingscentrum aan het juiste adres.
Een enthousiast team is dagelijks bezig met het geven van cursussen en trainingen. De docenten zijn specialist op hun vakgebied en volgen regelmatig een bijscholing. Inmiddels is BA&T Typewise uitgegroeid tot een meer dan regionaal opleiding- & trainingscentrum.

De werkzaamheden zijn in twee hoofdgroepen te verdelen:

 1. Typecursussen
  Op ruim 90 basisscholen, liggend in het werkgebied; zuid-Friesland, zuid-Drenthe, Noord-West Overijssel en Noord-Oost Veluwe worden typecursussen verzorgd. De typelessen worden niet alleen na schooltijd, maar steeds vaker kiezen scholen ervoor om de type lessen door ons tijdens schooltijd te verzorgen en zo binnen het onderwijs brengen.
 2. Computer opleidingen en trainingen
  Een breed scala van computercursussen behoort tot het cursusaanbod. Het kan een standaard Ms-Office cursus zijn, maar op verzoek ook speciaal samengestelde cursussen.

BA&T Typewise is ingeschreven in het Centraal Register Korte Beroeps Opleidingen (CRKBO). Het CRKBO is een kwaliteitscode voor opleidingsinstituten.

Onze pluspunten

 1. Kleine cursusgroepen
 2. Duidelijk lesmateriaal
 3. Meer dan 30 jaar ervaring
 4. Vriendelijke en betrokken docenten
 5. Hoog slagingspercentage bij typecursussen
 6. Hoog tevredenheidspercentage
 7. Goede prijs / kwaliteit
Foto van de lesruimte