4 gouden type-diploma's op één school!

in Nieuws

4 gouden type-diploma's op de Maarten Lutherschool in Genemuiden

 

Het is in de 25 jaar dat BA&T Computeropleiding-Trainingscentrum bestaat nog niet eerder voorgekomen dat er 4 gouden diploma’s in 1 jaar en dan ook nog tegelijk in 1 school uitgedeeld konden worden.
Deze leerlingen; Anouk Bosman (350 aanslagen per minuut), Margretha Breman(394 aanslagen per minuut) Leon Altena (405 aanslagen per minuut), en Myrthe Bosman (501 aanslagen per minuut) hebben laten zien dat ze met 10 vingers goed en snel hebben leren typen.

Er wordt door BA&T lesgegeven op  zo’n 75 scholen in de Kop van Overijssel, Zuidwest-Drenthe, Zwolle en het noordelijk deel van de Veluwe. Het  enthousiaste docenten team geeft jaarlijks les aan een kleine duizend kinderen. Het slagingspercentage zit boven de 99 procent en diverse leerlingen komen tot een hoog aantal aanslagen per minuut. Aantallen van 300 zijn geen uitzondering, maar de prestaties van de vier leerlingen van de Maarten Lutherschool zijn wel heel bijzonder.

Naast het goed en snel typen hebben deze leerlingen, samen met hun andere type leerlingen die ook allemaal geslaagd zijn, tijdens het examen een brief, memo en verslag gemaakt en zijn hiervoor ook met mooie cijfers geslaagd.

---> Zie ook artikel en video op de website van de Stentor